Induktionskogeplade med 6th SENSE

DER FINDES EN KOGEPLADE MED EN EKSTRA SANS FOR MADLAVNING

Induktionskogepladen med 6th SENSE indgår i Whirlpools indbygnings-sortiment med 6th SENSE teknologi - et sortiment, hvor alle produkter er udstyret med intelligente sensorer og funktioner, der er designet til at gøre dit liv lettere... og revolutionere den måde, som du laver mad på.

6th SENSE teknologien giver dig mulighed for at tage fuld kontrol over madlavningen. De intelligente sensorer registrerer temperaturen på dit kogegrej, når vandet koger. Sensorerne justerer effekten, så vandet kommer i kog hurtigst muligt - og giver dig et akustisk signal når kogepunktet er nået - og reducerer temperaturen, så kogepunktet kun lige akurat holdes. Dette giver dig energibesparelse på op til 20%*.

Præcisionen sparer dig penge. Styrken sparer dig tid.
Induktionskogeplader opvarmer dit køkkengrej og ikke kogepladen, hvorfor mere end 90% af energien bruges til at opvarme din mad. De er op til fire gange mere effektive end gas, og giver en effektiv besparelse på den måde, som du laver mad på.
Whirlpools nye induktionskogeplade har en 5000 W booster, som kan koge 2,5 ltr. vand på blot 4 minutter. Kombinationen af præcision og styrek gør Whirlpools induktionskogeplader perfekt for enhver slags madlavning - lige fra smeltning af chokolade til friturekogning.

* Sammenligned med en standard induktionskogeplade fra Whirlpool.

cook3

Frihed til at lave mad, som du vil

Den nye FlexiCook zone lader dig organisere hele tilberedningsområdet, som du vil, så du f.eks. kan bruge en ekstra stor eller rektangulær pande, eller måske to mindre. Zonen er stor nok til at indeholde din største pande (op til 38 cm i længden) og med en konstant temperatur i hele zonen, er området ideelt for tilberedning af større fødevarer som f.eks. hele fisk. Ønsker du at bruge en mindre pande, registrerer zonen efter ganske kort tid, hvilken del af zonen du bruger, og aktiverer denne automatisk. Dette giver komplet fleksibilitet og sikkerhed, når du skal lave mad.

ready 2cook

Unik miljøvenlig glasoverflade

Som en del af Whirlpools politik vedrørende miljøansvarlighed, har vi valgt Schott Ceran® glasoverflade til vores induktionskogeplader med 6th SENSE teknologi. Den glaskeramiske overflade produceres uden giftige tunge metaller**, hvilket gør dem ligeså miljøvenlige som de er smukke, praktiske og hygiejniske.

**De tunge giftige metaller arsen og antimon anvendes ikke.


Star Clean

Vores andre kogeplader

Se det komplette sortiment af Whirlpool induktionskogeplader, som alle er designet til at tilbyde præcis, fleksibel og effektiv madlavning i din hverdag. Vælg fra det brede sortiment af smukt designede, high-tech produkter for at finde præcis den kogeplade, som opfylder dine ønsker til mål og madlavningsstil.

Se vores udvalg af kogeplader

Produktoversigt