chef plus

Super hurtig, perfekt grillning,
bagning og stegning.

Hverdagen kan være så krævende, at selv de mest kreative kokke har svært ved at finde tiden til at lave og nyde deres favoritopskrifter. Med den eksklusive Dual Crisp-teknologi er Chef Plus den eneste mikroovn, der giver professionel grillning, bagning og stegning, retter der er saftige indvendigt og perfekt sprøde over det hele, og samtidigt har alle mikroovnens bekvemmeligheder.

Dual Crisp-systemet

Det er Dual Crisp-systemet, der gør Chef Plus-retter uovertruffent sprøde, et dobbelt-bølge system, der sikrer helt sprøde resultater fra top til bund. Den ene emitter dækker hele ovnrummet, og når ned i rettens kerne, mens den anden sender en bølgestråle af mod en særlig sprødningsplade og opvarmer den til betydeligt højere temperaturer.
Med Dual Crisp-systemet kan forbrugeren tilberede retter, der er ensartet opvarmet, sprøde og brune på alle sider, saftige indvendigt, men med hele teksturen, smagen og næringsværdien.

CRISP-stegning

Sunde, knasende sprøde retter uden ekstra olie.

Med et innovative Dual Crisp-system kan kokken lave den samme mad som i en ovn, bare med mikroovnens hastighed. Takket være samspillet mellem den eksklusive Dual Crisp-teknologi og Forced Air-systemet, bliver maden dejligt sprød på ydersiden og saftig indeni.
Chef Plus byder desuden på en række automatiske opskrifter, der udnytter CrispFry-funktionen til sund og velsmagende stegning uden ekstra olie.

Chefkok-menu

Nemme og lækre automatiske opskrifter

En række forudindstillede programmer sparer tid, giver perfekte retter, fantastiske pizzaer og gør madlavningen til en intuitiv oplevelse.

Specialopskrifter til bl.a. tærte, ris, grøntsager, lasagne og muffins.

chef plus

Der skal unik teknologi til
unikke resultater.

Crisp-teknologi
Giver altid knasende sprøde resultater, men udtørrer aldrig fødevarerne. Ideel til bagning af en fremragende pizza.

Damp
Den perfekte løsning for sund og lækker mad, der har bevaret madens vitaminer og næringsværdi.

AutoClean
Non-stick belægning i ovnrummet, rengøres med et stykke køkkenrulle, uden skrappe rengøringsmidler. AutoClean-funktionen aktiveres ved simpelt hen at placere en skål vand i mikroovnen. Dampen løsner madresterne på et par minutter.

ForcedAir
Ventilatoren tvinger varmen ned på fødevarernes overside, så maden holder sig mør og fugtig.

chef plus
chef plus
chef plus

ChefPlus-serien