6TH SENSE PowerClean opvaskemaskiner

You need Adobe Flash player the latest Flash Player to see the content of this site

6TH SENSE PowerClean bruger jetstråler, som effektivt rengør meget snavset kogegrej, og kan tillige klare meget store ting som f.eks. bradepander. 6TH SENSE sensorer registrerer hvor beskidt opvasken er og tilpasser jetstrålernes vandtryk herefter for at kunne levere klassens bedste opvaskeresultat samtidig med, at forbruget af tid, vand og energi optimeres.

PROGRAMVALG TIL ALLE SITUATIONER

6TH SENSE Powerclean opvaskemaskiner tilbyder et bredt udvalg af programmer, bl.a. det nye Dagligopvask, som er et hurtigprogram med fuld tørreeffekt til den almindelige hverdagsopvask. AquaSteam dampprogrammet er et specialprogram, som ved hjælp af damp, effektivt og skånsomt løsner indtørrede madrester.

FLEXI SPACE – Samme størrelse udvendigt, mere plads indvendigt

En smart og fleksibel indretning gør det lettere at fylde maskinen og udnytte pladsen optimalt. I Whirlpool's opvaskemaskiner med PowerClean kan du placere kogegrej, bageplader og -forme vertikalt bagest i den nederste kurv. Dette gør det muligt at få plads til yderligere 10 tallerkener i den nederste kurv.*

For yderligere fleksibilitet kan du vælge en maskine med et tredje opvaskeniveau, som består af en bestikkurv med god plads til bestik, grydeskeer og andre køkkenredskaber. Uden en traditionel pladskrævende bestikkurv frigørs mere plads i den nederste kurv.
*Sammenlignet med en Whirlpool opvaskemaskine uden PowerClean og samme kogegrej, gryde (H 10,5 cm, D 22 cm) og stegepande (H 5,5 cm, D 23,5 cm).

BEDRE END ENERGIKLASSE A & REKORD LAVT VANDFORBRUG

6TH SENSE opvaskemaskiner er blandt de mest energieffektive på markedet. Modellerne i energiklasse A++ og A+ bruger henholdsvis 20% og 10% mindre energi sammenlignet med det gennemsnitlige forbrug hos energiklasse A opvaskemaskiner.
Whirlpools modeller med 6 ltr. program kombinerer strålende opvaskeresultat med det laveste vandforbrug på markedet. Takket være et unikt genbrugssystem bruger ECO-programmet kun 6 ltr. vand pr. opvask**..
** Ved referenceprogrammet, Eco 50°.