N°1
køleskab og fryser
der passer perfekt
i dit køkken.

Andre fordele Se produkter

Passer perfekt ind
i ethvert køkken.

Whirlpools nye sortiment af fryseskabe og køleskabe kan nu "indbygges" selvom de er fritstående. Takket være ExcellentFIT installation er der ingen forhindringer; kombinationen af et køleskab og et fryseskab sammen, passer ind overalt, hvor der er 120 cm i bredden. Du skal ikke længere bekymre dig om væggen, åbningsvinklen på døren eller køkkenbordet.

Tips! Samlebeslaget, der kan købes som tilbehør, sikrer at der ikke er mellemrum mellem køleskabet og fryseskabet når disse er installeret som en kombineret løsning. Samlebeslaget giver et æstetisk look og en øget stabilitet.

Den eneste der giver mulighed for 4 forskellige
slags installationer i en 120 cm niche.

Frisk op til 4 gange
længere tid.

6TH SENSE Fresh Control's avancerede sensorer kontrollerer konstant både temperatur og luftfugtighed inde i køleskabet. Hvis nødvendigt genoprettes temperaturen 5 gange hurtigere og der skabes aktivt den rette luftfugtighed. En intelligent algoritme driver kompressoren og blæseren selvstændigt for at
sikre ideelle forhold og
eventuelle genoprettelser på
ethvert tidspunkt.

Ideelt for frisk
kød og fisk.

Den integrerede Activ0° boks er specielt designet til at holde fisk og kød på den ideelle temperatur omkring 0°. Systemet kan slukkes og boksen bruges til normal opbevaring.

Fryser maden
optimalt.

Til frossen mad der smager ligeså frisk efter optøning. Jo hurtigere du nedfryser maden, jo bedre bevares struktur og næringsværdier. ShockFreeze er den hurtigste fryseteknologi på markedet, og er inspireret af professionelle kokke.

Andre fordele.

Intet behov for afrimning. No Frost teknologien forhindrer dannelse af isformationer i fryseren.

Lettere opbevaring. Innovativ "state of the art" fleksibilitet.


*I Whirlpool modeller med 6TH SENSE FreshControl. Baseret på interne tests udført op mod konkurrenter. Friskheden er kalkuleret som et gennemsnit hvor der er taget højde for madens farve, pH, vægttab og bakterieindhold målt over en tidsperiode. Tid kan variere afhængigt af madens originale kvalitet. Udløbsdato bør altid respekteres hvor oplyst. (Status, Januar 2014) Tilstedeværelse af den unikke Shock Freeze teknologi. Interne test udført mod sammenlignelige fryserstrukturer uden Shock Freeze teknologi. (Status, Marts 2014). Takket være nyt dør design og åbningsteknik. Sammenlignet med et Whirlpool Total No Frost køleskab. Udløbsdatoen bør altid respekteres hvor oplyst. Testet af SLG institute. Sammenlignet med et Whirlpool produkt uden 6TH SENSE teknologi.

Se udvalget af køleskabe og fryseskabe.