Opskrift

Pandestegte bananer med karamelsovs

Pandestegte bananer med karamelsovs

Tilberedningstid: 5 minutter

Forberedelsestid: 10 minutter

Ingredienser

55 g smør, 50 g brun farin, 1,5 dl piskefløde, 3 spsk. ristede mandelflager, 4 faste bananer.

Tilberedning

Lav først sovsen. Smelt 40 g smør på en pande og tilsæt farin. Lad farinen smelte og skru herefter lidt op. Tilsæt fløden og rør godt. Lad blandingen koge i ca. 2 minutter. Skræl bananerne og flæk dem. Smelt den resterende del af smørret ved middelvarme på en stor stegepande. Tilsæt de flækkede bananer, når smørret bruser. Vend dem efter 1-2 minutter og lad dem stege yderligere 1 minut. Anret bananerne og hæld sovsen over. Drys med mandelflagerne.