Opskrift

Amerikanske pandekager med blåbær og ahornsirup

Amerikanske pandekager med blåbær og ahornsirup

Tilberedningstid: 15 minutter

Forberedelsestid: 10 minutter

Ingredienser

200 g hvedemel, 1 knivspids salt, 2 tsk. bagepulver, 2 spsk. strøsukker, 2 store let sammenpiskede æg, 2,5 dl kærnemælk, 1 dl mælk, 25 g smeltet smør, 200 g blåbær, ahornsirup til servering.

Tilberedning

Bland mel, salt, bagepulver og sukker. Pisk æg, kærnemælk, mælk og smør til en dej. Rør ikke for meget. Opvarm en stegepande og hæld en ske dej på panden. Drys et par blåbær over. Vend pandekagen, når overfladen begynder at have bobler (efter 1-2 minutter) og bag den 1 minut på den anden side. Fjern den fra panden og hold den varm. Gentag dette, indtil al dejen er brug. Servér pandekagerne med ahornsirup.